December 02, 2013

I am a Wonder Woman!

Pic from Google:)

I really love this quote! Most of all, nowadays I wonder why the time goes by so fast:) Baru je buat breakfast, relax kejap... tiba-tiba dah sampai masa masak lunch & anak dah nak balik...

Sekarang nih tengah tolong hubby buat his research. Lagik la rasa masa laju ajer berjalan. Masalahnya, bila baca academic articles berkali-kali pun macam tak boleh masuk:) Tapi kesian la pulak hubby sebab dah janji nak tolong dia.

I have a lot of ideas of what to write in the blog. Cerita pi holiday and updates on the kids plus a million other things. Sighh...

I have another blog before this, but I left it just like that after a few months. Lepas tuh delete ajer sebab rasa dah tak relevant. Konon-kononnya, blog nih tak akan jadi begitu. Will see how it goes.

In the meantime, I should try to manage my time more efficiently. Kalau tak, satu kerja pon tak jadik:)



1 comment: